Integrirani IT poslovni sustavi po mjeri

 

HP-HT

Storm Computers u finalu prestižne European Business Awards

Tvrtka Storm Computers odabrana je za prestižnu nagradu “Ruban d’Honneur” i time je osigurala ulazak u zadnji krug natjecanja, koje se održava pod pokroviteljstvom RSM International...

Opširnije...
 

ISO9001-M

ISO20000-M

ISO27001-M

© STORM Computers d.o.o. 2016.

Mediji

Mediji

Dobrodošli na stranice za medije! Ovdje možete naći vijesti, priopćenja i medijske objave, knjigu standarda, fotografije…

STORM Computers predstavio DROBO diskovne sustave za pohranu podataka

Upoznaj_DroboNakon nedavnog stupanja u partnerstvo sa tvrtkom Drobo, odlučili smo predstaviti ovo jedinstveno rješenje za pohranu podataka organizirajući event u ugodnoj atmosferi seoskog imanja Stara Marča.

Prezentacija pod nazivom „Upoznaj DROBO | Meet DROBO" ugostila je 50-tak sadašnjih i budućih klijenata tvrtke koji su bili izrazito zainteresirani saznati sve o tehnologiji, proizvodima i rješenjima Drobo diskovnih sustava. Događaj je započeo sa predstavljanjem STORM Grupe, djelatnostima njenih članica te detaljima o partnerstvu tvrtki Drobo i STORM Computers.

Događaju je prisustvovao i Craig Reid, Drobo solutions architect iz Velike Britanije, koji je održao tehnički dio prezentacije, ističući jednostavnost korištenja, upravljanje i nadzor uz veliku prednost uporabe tvrdih diskova različitih kapaciteta i proizvođača te izrazitu cjenovnu pristupačnost. Sudionici su zanimljivom i živahnom prezentacijom mnogo saznali o pohrani, sigurnosti, zaštiti podataka ali i o prilagodljivosti ovih uređaja, kako u velika poslovna okruženja tako i u mala i srednja okruženja. Nekoliko tipova uređaja, kao i instaliranih rješenja za razne tipove pohrane podataka smo i izložili tako da su sudionici mogli pitati i isprobati sve što ih je zanimalo.

Za završetak predstavljanja pripremili smo zabavni dio u kome su se sudionici okušali u streličarstvu.

Također, podijelili smo i par nagrada za one sretne i spretne ruke.

Fotografije sa cijelog eventa pogledajte u fotogaleriji dok detaljnije o Drobo proizvodima možete pogledati u Drobo katalogu i na prezentaciji koje su održane na događaju.

Također sve ove informacije možete promaći na našim Facebook stranicama Drobo Croatia.

Upoznaj_Drobo_2F