Storm Computers Storm Computers

Karijera

Ako ti je važno raditi ono što voliš - onda je STORM pravi izbor!

U STORM-u vjerujemo da su za naš uspjeh najzaslužniji naši motivirani i stručni zaposlenici, stoga se trudimo našim zaposlenicima osigurati ostvarenje punog profesionalnog potencijala kroz stalno obrazovanje i usavršavanje te mogućnost napredovanja. Kod nas je poslovno okruženje opušteno, poticajno i ugodno što naš posao čini jednostavnijim i efikasnijim. Otvorena komunikacija, bez obzira na hijerarhiju, dio je naše poslovne kulture, mogućnost davanja vlastitih prijedloga te prijateljsko radno okruženje osiguravaju dobru suradnju i onda kada su dani puni izazova.

 

Važno nam je da voliš raditi s korisnicima i da si timski igrač, a zauzvrat se tvoje zasluge, trud i postignuća adekvatno vrednuju i nagrađuju. Kod nas imaš mogućnost rada na zanimljivim IT projektima za različite tipove korisnika, stoga vjerujemo da će ti svaki radni dan biti drugačiji. Trenutno brojimo šezdesetak uhodanih i iskusnih profesionalaca, no uvijek smo u potrazi za talentiranim i stručnim ljudima koji će osnažiti naš tim.

STORM čine ljudi!

Naš tim čine pojedinci koji svaki dan rade na naprednim tehnološkim rješenjima kojima unapređuju poslovanje naših klijenata. 35% naših zaposlenika s nama je od samih početaka poslovanja, a ostali su nam se pridružili tijekom godina. Svima njima je zajedničko to što su STORM prepoznali kao pouzdanog poslodavca. Zbog čega je STORM odlično mjesto za rad? Pročitaj što kažu naši zaposlenici. 

Prednosti rada u STORM-u

U STORM-u mislimo na sve! Naši zaposlenici su različitih dobnih struktura, interesa i želja zbog čega nudimo niz pogodnosti koje zaposlenici mogu koristiti ovisno o svojim interesima i trenutnim životnim fazama. Ako postaneš član našeg tima, očekuju te ove pogodnosti:

STORM tim
Zatvori
Rad u stabilnoj tvrtki - u timu stručnjaka.
Stručne edukacije
Zatvori
Stručno usavršavanje kod vodećih IT proizvođača ili konferencije i certifikati kojima ćeš unaprijediti svoju ekspertizu? Biramo zajedno - bitno nam je samo da želiš učiti i napredovati.
Zanimljivi projekti
Zatvori
Suradnja s velikim brojem renomiranih korisnika na provedbi inovativnih projekata iz različitih domena IT-a.
Poslovni balans
Zatvori
Bitno nam je da su radni zadaci izvršeni na vrijeme ali i da imaš vremena za sve one male stvari koje te vesele, zato nam je iznimno važan dobar balans poslovnog i privatnog.
Financijske pogodnosti
Zatvori
Mi prepoznajemo tvoj trud i zalaganje te ga nagrađujemo tijekom cijele godine! Nagrada za ostvarene radne rezultate, jubilarna nagrada za svakih 5 godina u tvrtki, božićnica i regres, program preporuka, financijska potpora za posebne situacije...
Topli obrok
Zatvori
Naručuješ hranu na posao, ideš van na ručak ili nosiš fini gablec od doma? Mi smo ti osigurali subvenciju toplog obroka koju možeš iskoristiti kako god tebi odgovara!
Vrtić za klince
Zatvori
Imaš klince koji idu u vrtić? Za naše roditelje vrtićanaca osigurali smo subvenciju cijene vrtića te prilagođeno radno vrijeme u periodu prilagodbe na vrtić za one najmanje.
Baby bonus
Zatvori
Beba je stigla? Čestitamo - dobit ćeš novčanu nagradu i poklon iznenađenja!
Božić za klince
Zatvori
Kad dođe vrijeme božićnih blagdana, vodimo STORM klince u kazalište na božićnu predstavu i druženje s Djedom Božićnjakom koji im uruči njihov slatki paket! Uz to dobiju i poklon bonove kao mali dodatak "za pod bor".
Rođendanski poklon
Zatvori
Mi znamo koliko je rođendan poseban za svakog od nas, zato smo se pobrinuli da zajednički obilježimo tvoj dan uz prigodnu čestitku i poklon bon!
Godišnji odmor
Zatvori
Kod nas imaš broj dana godišnjeg odmora veći od zakonskog minimuma, a za svakih 5 godina provedenih kod nas dobiješ po 1 dan dodatnog godišnjeg.
Slobodni dani
Zatvori
Za iznimno važne prilike u životu imamo plaćeni dopust - vjenčanje, rođenje djeteta, prvi dan škole za roditelje prvašića...

Trenutno otvorene pozicije

STORM nudi mnogobrojne mogućnosti za razvoj karijere. Ako želiš postati dio našeg tima, a na popisu otvorenih pozicija ne nalaziš onu koja odgovara tvojim interesima, pošalji nam otvorenu prijavu.

O nama

STORM Computers

.a{fill:#404040;}Saznaj više