Storm Computers Storm Computers

O nama

O nama

STORM Computers

Vodeća smo hrvatska tvrtka u području razvoja, implementacije te održavanja kompleksnih i cjelovitih poslovnih informacijsko-komunikacijskih sustava. Jedinstvenom kombinacijom tehnološkog znanja i vrhunske usluge postavljamo nove standarde izvrsnosti u primjeni najnovijih ICT rješenja.

Od 1991. godine svojim korisnicima nudimo vrhunske usluge i tehnologije kroz partnerstva s vodećim svjetskim tvrtkama, među kojima se posebno izdvajaju Cisco Systems, Microsoft i Hewlett Packard Enterprise. Kontinuirano pratimo najnovije trendove na IT tržištu te ih implementiramo u svoje poslovanje što dokazuje i činjenica da smo ponosni dobitnici prestižne nagrade European Business Awards u kategoriji inovativnosti.

Ponudu naših rješenja i usluga dijelimo u pet glavnih segmenata – mrežna rješenja, infrastrukturna rješenja, sigurnosna rješenja, rješenja za digitalizaciju i transformaciju poslovanja s vertikalom uslužnog računarstva te korisničku podršku. Širinom našeg portfelja na jednom mjestu osiguravamo korisnicima široku paletu usluga te kroz vlastita rješenja pokrivamo njihove ICT potrebe.

Iskustvo, portfelj naših rješenja i zadovoljni korisnici - potvrda su naše stručnosti.

Sigurnost i operativne procedure unutar tvrtke su certificirane prema ISO 9001, ISO 20000-1 i ISO 27001 standardima za kvalitetu i upravljanje sigurnošću informacija u području informacijske tehnologije. Stjecanje partnerskih statusa s vodećim globalnim ICT proizvođačima te certifikacija tvrtke prema ISO standardima kvalitete omogućavaju djelovanje tvrtke u skladu s međunarodnim i lokalnim standardima, što korisnicima pruža najširi spektar usluga te sigurnost poslovanja.

Za naš uspjeh najzaslužniji su naši zaposlenici, stoga im osiguravamo ostvarenje punog profesionalnog potencijala kroz stalno obrazovanje i usavršavanje te mogućnost napredovanja.

Tvrtka je članica STORM Grupe, koja je na hrvatskom i regionalnom tržištu, prepoznata kao vodeći sistem integrator. Nastupajući na tržištu, zajedno s ostalim članicama Grupe, nudimo zaokruženu i potpunu uslugu po principu „ključ u ruke“ prepoznajući inovativne potrebe i specifične zahtjeve poslovnih partnera i korisnika, te smo do sada uspješno odradili više od 1.500 projekata.