Storm Computers Storm Computers

Novosti

STORM Computers promiče održivost implementacijom solarnih panela i uporabom električnih automobila

Datum objave:
08.07.2024.

Kao tvrtka, naš cilj nije samo pružati vrhunska IT rješenja, već i igrati ključnu ulogu u očuvanju našeg planeta. U skladu s našim ciljevima održivog razvoja (SDG) i korporativne društvene odgovornosti (CSR), tijekom godina napravili smo značajne korake prema energetskoj održivosti i smanjenju ugljičnog otiska.

Naša predanost zaštiti okoliša dodatno je osnažena implementacijom solarnih panela na krovove naših poslovnih zgrada. Ovaj potez ne samo da smanjuje našu ovisnost o fosilnim gorivima, već i značajno doprinosi smanjenju emisije CO2, čime direktno utječemo na smanjenje našeg ekološkog otiska.

Dodatno, kako bismo unaprijedili našu zelenu strategiju, uveli smo flotu električnih automobila za sve dostave na gradskom području. Ovi tihi, učinkoviti automobili ne samo da smanjuju emisije štetnih plinova, već i doprinose smanjenju buke i zagađenja zraka u urbanim sredinama.

Ove inicijative predstavljaju samo dio naših napora u stvaranju održivije budućnosti.

Svjesni smo odgovornosti koju imamo kao jedan od vodećih sistemskih integratora u regiji i posvećeni smo kontinuiranom razvoju ekološki prihvatljivih i održivih praksi u svim aspektima našeg poslovanja.